Vi som jobbar här

Heidi((Förskolechef)

Heidi heter jag och har förmånen att arbeta som förskolechef på Bullerbyn.

På Bullerbyn finns en stark VI-känsla hos både barn, föräldrar och personal som gör att stämningen blir familjär. Den där känslan utgör grunden till att jag trivs så bra på Bullerbyn. Alla barns lika värde och deras rätt att ta plats, synas och höras är det jag brinner för mest. Jag och mina kompetenta kollegor strävar alla efter samma mål; att barnen ska ha det tryggt, lärorikt och lustfyllt här. Dessutom skrattar vi mycket, det finns massor av glädje och entusiasm på Bullerbyn. Det är just i dessa glädjefyllda ögonblick som jag älskar mitt arbete som mest, när det lyser till i barnens ögon och jag vet att jag har hjälpt dem att nå dit.


Jessica (Pysslingarna)

Jessica heter jag och arbetar som förskolelärare på Bullerbyn, jag har arbetat här sen september 2018.
Första känslan jag fick när jag började arbeta på Bullerbyn var vilken otrolig glädje och värme som fanns i väggarna. Glädjen över barnen, varandra men även den stora arbetsglädjen som sprider sig genom hela huset.

Här arbetar otrolig kompetent personal som brinner för att arbeta med barnen. Skratt hörs dagligen av både personal och barn. Att arbeta med barn och nu de mista barnen på Bullerbyn är fantastisk givande, att se dessa små människor utvecklas varje dag är den bästa belöningen jag kan få. Som pedagog brinner jag för att ge barnen utmaningar samt att se nyfikenheten i deras ögon när vi undervisar dem på ett lekfullt och inspirerande sätt.


Hanna((Pysslingarna)

Mer information kommer inom kort.


EmiliaI(Saltkråkorna)

Emilia heter jag och jag har arbetat som förskollärare på Bullerbyn sedan december 2017. Jag tycker om att arbeta projektinriktat där barnen är med och stakar ut riktningen. Jag tror att det är en effektiv och rolig väg till kollektivt lärande.

Något som jag tycker är väldigt trevligt med Bullerbyn är det goda samarbetet och gemenskapen mellan de tre avdelningarna. Verksamheten organiseras så att vi samarbetar över avdelningarna, vilket gör att alla barn är trygga med alla pedagoger och alla pedagoger känner alla barn.


Sophia((Saltkråkorna)

Jag heter Sophia och började på Bullerbyn i augusti 2010. Det som är viktigt och unikt med Bullerbyn är den trygghet vi skapar, både för barnen, men också för föräldrar. Innemiljön är så mysig och hemtrevligt, med många rum att leka i och ute i vår härliga trädgård finns det alltid mycket att upptäcka. Jag och mina kollegor skrattar mycket tillsammans och vi trivs väldigt bra på Bullerbyn. Varje morgon blir jag bemött av kramar och glädje, vilket är helt underbart. Något jag tycker extra mycket om är teater, sång och rörelse.

För mig är det viktigaste i arbetet att få barnen att känna sig trygga, både med förskolan och i sig själva. Jag vill att barnen ska få chans att bli självständiga och att de ska ha roligt på förskolan. Det är underbart att få glädjas med barnen. Jag vill att när de börjar skolan skall kunna tänka tillbaka på Bullerbyn och minnas hur bra det var. Då har vi lyckats!


Kajsa((Upptäckarna)

Jag heter Kajsa och har arbetat på Bullerbyn sen september 2004. Det är fantastiskt roligt att fått vara här på Bullerbyn så länge och varit med och sett hur verksamheten utvecklats. Här möter ni engagerad personal och fina lek och lärmiljöer.

Att få fånga barnen i stunden och kunna ta sig tid till att ta till vara på deras ideer och tankar är något som känns viktigt för mig. Att få följa barnens intressen och se vart man hamnar är roligt. Skapande är även något som ligger mig varmt om hjärtat.


Sofie((Upptäckarna)

Jag heter Sofie och har arbetat som förskollärare på Bullerbyn sedan våren 2018.

Vad jag först slogs av när jag började arbeta här var hur glada och harmoniska barnen och pedagogerna kändes. Jag blev snabbt förälskad i den fantastiska miljön både inne och ute på Bullerbyn, och trivs med samarbetet mellan avdelningarna och känslan av att alla barn är allas barn. Som pedagog tycker jag det är spännande att få följa barnen i deras lärandeprocess, och älskar att se barnens känsla när de själva upptäcker att de lärt sig något nytt. Personligen så brinner jag lite extra för de skapande ämnena samt att arbeta med likabehandling och att stärka barns självkänsla och integritet.


Lorelai((Upptäckarna)

Jag heter Lorelai och jag arbetar som barnskötare på Bullerbyn sedan hösten 2018. Jag är utbildad äventyrspedagog, det innebär ett sätt att se på undervisning och lärande ur ett helhetsperspektiv, där hela människan har betydelse, och där både viktig kunskap och hälsa sätts i centrum.

Det som gjorde att jag sökte mig till Bullerbyn var deras underbara miljö och den hänsyn till barnens individuella lärande.
Här på Bullerbyn har vi en vikänsla och en gemensam barnsyn som genererar i mycket skratt och härliga lärande situationer.


Lisa((Upptäckarna)

Lisa är just nu föräldraledig och vi längtar tills hon kommer tillbaka till oss på Bullerbyn!